top of page

Logistiek Medewerker

Noordwijkerhout

40 uur per week

Cao Meubelindustrie

Gemiddelde leeftijd bij JPG: 35 jaar

Wij zijn op zoek naar versterking voor ons logistieke team! Vind jij het leuk om aan de slag te gaan met ontvangst van goederen en het gereedmaken van leveringen? Dat alles in ons professionele magazijn gevuld met de mooiste en uiteenlopende meubelmaatwerkprojecten en toebehoren van onze klanten? Dan is dit iets voor jou!

Wat ga je precies doen?

Bij JPG gebeurt er een hoop in de logistiek! Gedurende je werkdag komen er verschillende pakketten binnen, die jij bij de juiste collega of afdeling terecht laat komen. Naast dat we goederen van leveranciers ontvangen, komen onze collega’s in de buitendienst elke dag terug bij JPG met meubelmaatwerk en toebehoren uit de winkels van onze relaties. Jij neemt ze in ontvangst en zorgt dat ze op een juiste manier worden opgeslagen, waarbij je ook op de PC ervoor zorgt dat het logistieke systeem (WMS) kloppend is. Doordat je voor het hele bedrijf ingaande goederen in ontvangst neemt, sta je in contact met veel collega’s. Dat doe je via de e-mail, maar natuurlijk ook face-to-face.

Naast dat je je bezighoudt met inkomende goederen, houd je je ook bezig met uitgaande goederen. Dat wil zeggen dat je alles wat in de winkels van onze relaties terecht dient te komen, op een geordende manier klaarzet voor je collega’s in de buitendienst. Natuurlijk zorg je ervoor dat alles compleet en schoon is en er geen beschadigde items de deur uitgaan. JPG mag werken voor de mooiste premium merken, wat ervoor zorgt dat kwaliteit hoog in het vaandel staat bij ons. Duurzaamheid en veiligheid zijn daarbij net zo belangrijk. Je zorgt er daarom bijvoorbeeld voor dat afval op een goede manier wordt gescheiden in onze milieustraat en dat ons magazijn een supernette uitstraling heeft. Verder verstuur je ook pakketten, meld je deze aan bij de vervoerder en zorg je dat alle documenten hiervoor in orde zijn.

Wat zo leuk is aan werken in de logistiek bij JPG, is dat ons magazijn zeker geen doorsnee magazijn is! Ons magazijn kent geen opslag van duizenden dezelfde items, maar is onder andere gevuld met de mooiste en uiteenlopende maatwerkmeubels voor onze klanten!

Tenslotte vind jij het heerlijk om je handen uit de mouwen steken. Doordat je bij ons aan je 10.000 stappen per dag komt, kan je aan het einde van je werkdag zeggen dat je lekker actief bezig bent geweest!

Waar kun je op rekenen?

 • Een salaris tussen de € 2.227,31 en € 2.630,12 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van hoeveel ervaring je met je meebrengt.

 • Een contract voor de duur van een jaar, met de intentie om deze hierna om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

 • Een reiskostenvergoeding.

 • Een vergoeding voor je sportabonnement van maximaal € 17,50 per maand en een fietsplan, omdat we beweging belangrijk vinden.

 • Onbeperkte toegang tot een digitaal platform waarin je allerlei artikelen kunt lezen op het gebied van mentaal welzijn en 1 op 1 gesprekken kunt boeken met gecertificeerde psychologen. Mentale fitheid is voor ons net zo belangrijk als fysieke fitheid!

 • De mogelijkheid om  in totaal bijna zes weken per jaar vakantie te hebben.

 • Een persoonlijk ontwikkelbudget, zodat je je kunt blijven ontwikkelen binnen je werk.
   

Verder kan de boog natuurlijk niet altijd gespannen staan, dus organiseren we diverse uitjes door het jaar heen. Zo hebben we een jaarlijks winteruitje, zomeruitje, kerstuitje en zorgen we tussentijds voor leuke attenties en andere activiteiten.

Wat breng je mee?

Omdat JPG werkt voor mooie premiummerken, staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. We zoeken een collega die het leuk vindt om in contact te staan met collega’s en die over ervaring beschikt met het werken met de PC.

Verder:

 • Beschik je over Mbo-werk- en denkniveau.

 • Kun je goed overweg met digitale systemen (denk aan Microsoft Office of een Warehouse Management Systeem).

 

Logistieke ervaring is voor ons een pre, maar geen must. Voor deze baan heb je een reach- en heftruckcertificaat nodig, maar die kun je ook bij ons halen.

Hoe gaat jouw werkweek eruit zien?

 • Het verwerken en administreren van binnenkomende goederen (30%)

 • Op de hef- of reachtruck rijden en goederen uit de stellingen halen of daarin plaatsen (15%)

 • Het verzamelen en klaarzetten van uitgaande projecten (25%)

 • Afstemmen met collega’s van andere afdelingen (15%)

 • Zorgdragen voor een nette en veilige werkomgeving (15%)

Wie is JPG Hulsebosch?

JPG produceert en installeert met veel passie, kennis en ervaring meubelmaatwerk en interieurprojecten van hoge kwaliteit binnen de retailbranche en de residentiële markt. We werken bij JPG met 55 collega’s, wat ervoor zorgt dat iedereen elkaar kent. We gaan op een informele manier met elkaar om en daarom ondernemen we graag elke paar maanden iets gezelligs met elkaar.

 

We mogen bij JPG werken voor premiummerken en maken er iedere dag met elkaar een wedstrijd van om hoge kwaliteit neer te zetten. Kwaliteit is één van de kernwaarden bij JPG, samen met vertrouwen, flexibiliteit en duurzaamheid. Werken bij JPG betekent werken op basis van deze vier kernwaarden, maar je mag er ook op vertrouwen dat wij als werkgever onder andere onze keuzes, arbeidsvoorwaarden en omgangsnormen inrichten aan de hand hiervan!

 

Neem eens een kijkje op onze Instagram- of LinkedInpagina (jpghulsebosch) om een goed beeld te krijgen van onze mooie projecten!

Herken jij jezelf?
Dan komen we heel graag in contact! We ontvangen graag een motivatie en CV. Deze kun je versturen naar Marlous Oostdam, HR Officer bij JPG Hulsebosch, via marlous.oostdam@jpghulsebosch.com. Natuurlijk mag je ook contact opnemen in het geval van vragen of kunnen we je motivatie en cv telefonisch even doornemen! Bel of app hiervoor naar 06-51938059.

bottom of page