top of page
2019_JPGH_07_MACHINALE_088.jpg

Commercieel Project Manager

Wat ga je precies doen?

Als Commercieel Project Manager bij JPG ben jij één van de drijvende krachten achter het zoeken en aangaan van nieuwe (lange termijn) klantrelaties op het gebied van high end maatwerkinterieur. Samen met één directe collega en de Commercieel Manager maak je deel uit van het New Business team en ga je gericht op zoek naar nieuwe kansen binnen de luxe retailmarkt en bij prestigieuze binnenhuisarchitecten.

Adviserend verkopen op basis van jouw kennis van - en passie voor - voor high-end meubelmaatwerk gaat je goed af. Je komt beslagen ten ijs bij jouw (potentiële) klanten en weet het concept van JPG moeiteloos te verkopen. Zij zien in jouw een sparringpartner die inhoudelijk de vertaalslag van ontwerp naar productie kan maken en begeleiden. Kwaliteit waarborgen staat altijd voorop! Om de klant goed te leren kennen, zal het projectmanagement voor een eerste opdracht door jou worden uitgevoerd. Intern schakel je met diverse afdelingen, zoals het team van technische Project Engineers, onze werkplaats, de logistiek en het team van Project Managers.

Deze functie wordt gekenmerkt door commerciële kansen zien én benutten, relatiemanagement, adviserend verkopen en organiseren. Je deinst er niet voor terug om erop uit te gaan richting potentiële klanten. Schakelen tussen verschillende interne en externe stakeholders is voor jou geen probleem en je weet daarbij altijd de meest passende tone of voice te gebruiken. Als dit je aanspreekt en je energie krijgt van de mooiste customized interieuroplossingen, dan is deze functie echt iets voor jou!

Noordwijkerhout

32-40 uur

Cao Meubelindustrie

Gemiddelde leeftijd bij JPG: 35 jaar

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor de duur van een jaar, met de intentie om deze hierna om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

 • Een salaris tussen € 4.533,75 en € 6.000,00 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van ervaring.

 • Een variabele bonusregeling, welke gekoppeld is aan jouw salestarget.

 • De mogelijkheid tot thuiswerken (uiteraard inclusief vergoeding), met daarbij een laptop en telefoon van de zaak.

 • Een leaseauto of een mobiliteitsbudget.

 • De mogelijkheid om in totaal bijna zes weken per jaar vakantie te hebben.

 • Een vergoeding voor je sportabonnement van maximaal € 17,50 per maand en een fietsplan, omdat we beweging belangrijk vinden.

 • Onbeperkte toegang tot een digitaal platform waarin je allerlei artikelen kunt lezen op het gebied van mentaal welzijn en 1 op 1 gesprekken kunt boeken met gecertificeerde psychologen. Mentale fitheid is voor ons net zo belangrijk als fysieke fitheid!

 • Een persoonlijk ontwikkelbudget, zodat je je kan blijven ontwikkelen binnen je werk.

Wat we vragen voor deze functie:

In deze rol beschik je over relevante commerciële ervaring en aantoonbare affiniteit met interieur(bouw). Je zit aan tafel met mooie klantengroepen en voelt je daar – vanuit bijvoorbeeld je materiaalkennis, technisch inzicht of je ervaring binnen het meubel-/interieursegment - comfortabel en zelfverzekerd bij. Verder is het volgende belangrijk:

 • Een commerciële instelling: het is jouw doel om nieuwe samenwerkingen te zoeken en aan te gaan. Je speelt in op (markt)kansen en houdt de klanttevredenheid continu op hoog niveau.

 • Hbo-werk-en denkniveau.

 • Minimaal vijf tot negen jaar projectmatige werkervaring.

Hybride werken: thuis en op kantoor

Wie is JPG Hulsebosch?

Als partner helpen we klanten in het luxe segment een beleving van hoge kwaliteit neer te zetten, op een zo duurzaam mogelijke manier. Enerzijds door de inzet van ervaren en vakbekwame medewerkers en partners, anderzijds door de inzet van duurzame middelen.

Bij JPG werken we voor premiummerken en maken we er iedere dag een wedstrijd van om het hoogst haalbare resultaat te bereiken! Kwaliteit is één van de kernwaarden bij JPG, samen met vertrouwen, flexibiliteit en duurzaamheid. Werken bij JPG betekent werken op basis van deze vier kernwaarden. Alle processen en keuzes, maar ook onderlinge omgang en arbeidsvoorwaarden, zijn hierop gebaseerd.

Neem eens een kijkje op onze Instagram- of LinkedInpagina (jpghulsebosch) om een goed beeld te krijgen van onze mooie projecten!

Herken jij jezelf?

Dan komen we heel graag in contact en ontvangen graag een CV en motivatie. Deze kun je versturen naar Marlous Oostdam, HR Officer bij JPG Hulsebosch, via marlous.oostdam@jpghulsebosch.com. Bij vragen over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen via 06-51 938 059.

We hebben de wens om zelf op zoek te gaan naar een nieuwe collega voor deze functie en een rechtstreeks dienstverband aan te bieden. Acquisitie door bureaus is daarom niet gewenst.

bottom of page