top of page
2019_JPGH_07_MACHINALE_088.jpg

Project Engineer

Wat ga je precies doen?

Als Project Engineer bij JPG ben jij een belangrijke technische schakel tussen (de wensen van) de klant en onze interieurbouwafdeling! In deze functie houd jij je bezig met drie verantwoordelijkheden: calculeren, tekenen en inkopen. Dat doe je voor de mooiste en meest uitdagende meubelmaatwerkprojecten. Zo kun je de ene dag bezig zijn met een (gedeeltelijke) premium winkelinrichting en de andere dag met een groot pop up meubel, een particulier interieurproject of een luxe backwall voor een mooi retailmerk. Het kan zomaar voorkomen dat jij jouw projecten tegenkomt in bijvoorbeeld grote winkelcentra, warenhuizen, mooie parfumeries of achter de douane op Schiphol!

 

In de functie van Project Engineer fungeer je als adviseur richting onze Project Managers. Zij onderhouden de contacten met onze (potentiële) klanten. De calculaties die jij voor hen verzorgt, gebruiken zij als input voor hun offerte. Nadat het rekenwerk erop zit en er een akkoord is vanuit de klant, ga jij aan de slag in ons 3D-tekenprogramma. Het ontwerp is in de meeste gevallen reeds grotendeels bepaald vanuit de klant. Aan jou is het de uitdaging om dit ontwerp om te zetten in een technisch 3D-ontwerp, welke als input dient voor onze interieurbouwafdeling. Bij de totstandkoming van het definitieve ontwerp mogen jouw collega’s rekenen op jouw expertise voor wat betreft (duurzaam) materiaalgebruik en jouw (licht) constructieve kennis. Doordat jij als geen ander weet welke materialen er nodig zijn om het project tot stand te laten komen, ben jij ook degene die de materialen inkoopt. Ons team van Project Engineers is een hecht en informeel team, waarin je samenwerkt met vijf andere collega’s.

Doordat we bij JPG voor verschillende klantgroepen werken, draai jij je hand niet om voor het werken aan verschillende projecten gedurende jouw werkweek. Dit betekent dat je ook continu schakelt tussen het reken-, teken- en inkoopwerk. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden maak jij er altijd een sport van om zo’n kwalitatief mogelijke constructie te ontwerpen, zodat onze klanten zo lang mogelijk plezier kunnen hebben van jouw project.

Als dit alles je aanspreekt en je er blij van wordt om bezig te zijn met de mooiste meubelmaatwerkoplossingen, dan is deze functie echt iets voor jou!

Noordwijkerhout

32-40 uur

Cao Meubelindustrie

Gemiddelde leeftijd bij JPG: 35 jaar

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor de duur van een jaar, met de intentie om deze hierna om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

 • Een salaris tussen de € 4.006,25 en € 5.061,25 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring. 

 • De mogelijkheid tot thuiswerken na de inwerkperiode (uiteraard inclusief vergoeding), met daarbij een PC en telefoon van de zaak.

 • Een reiskostenvergoeding.

 • De mogelijkheid om in totaal bijna zes weken per jaar vakantie te hebben.

 • Een vergoeding voor je sportabonnement van maximaal € 17,50 per maand en een fietsplan, omdat we beweging belangrijk vinden.

 • Onbeperkte toegang tot een digitaal platform waarin je allerlei artikelen kunt lezen op het gebied van mentaal welzijn en 1 op 1 gesprekken kunt boeken met gecertificeerde psychologen. Mentale fitheid is voor ons net zo belangrijk als fysieke fitheid!

 • Een persoonlijk ontwikkelbudget, zodat je je kan blijven ontwikkelen binnen je werk.

Wat vragen we van jou?

 • Hbo-werk-en denkniveau.

 • Minimaal vijf tot negen jaar werkervaring op het gebied van technisch 3D-tekenen (bij voorkeur) in de interieurbranche. Ervaring op het gebied van calculeren en inkopen is een pre!

 

Verder is het voor ons belangrijk dat je energie haalt uit het werken aan verschillende projecten gedurende je werkweek en houdt van schakelen!

Hybride werken: thuis en op kantoor

Hoe gaat jouw werkweek eruit zien?

 • De mooiste projecten technisch uittekenen (40%)

 • Uitdagende projecten calculeren (15%)

 • Materiaal ten behoeve van je projecten inkopen (10%)

 • Overleggen met je directe collega’s of andere afdelingen (10%)

 • E-mail en administratie bijhouden (15%)

 • De planning van je projecten bewaken (10%)

Wie is JPG Hulsebosch?

JPG ontwikkelt, produceert en installeert met veel passie, kennis en ervaring meubelmaatwerk en interieurprojecten van hoge kwaliteit binnen de retailbranche en de residentiële markt. We werken bij JPG met 55 collega’s, wat ervoor zorgt dat iedereen elkaar kent. De lijnen bij ons zijn kort en we gaan op een informele manier met elkaar om. Daarom ondernemen we graag elke paar maanden iets gezelligs met elkaar.

We mogen bij JPG werken voor premiummerken en maken er iedere dag met elkaar een wedstrijd van om hoge kwaliteit neer te zetten. Kwaliteit is één van de kernwaarden bij JPG, samen met vertrouwen, flexibiliteit en duurzaamheid. Werken bij JPG betekent werken op basis van deze vier kernwaarden, maar je mag er ook op vertrouwen dat wij als werkgever onder andere onze keuzes, arbeidsvoorwaarden en omgangsnormen inrichten aan de hand hiervan!

 

Neem eens een kijkje op onze Instagram- of LinkedInpagina (jpghulsebosch) om een goed beeld te krijgen van onze mooie projecten!

Herken jij jezelf?
Dan komen we heel graag in contact! We ontvangen graag een motivatie en CV. Deze kun je versturen naar Marlous Oostdam, HR Manager bij JPG Hulsebosch, via marlous.oostdam@jpghulsebosch.com. Natuurlijk mag je ook (eerst) contact opnemen in het geval van vragen of kunnen we je motivatie en cv telefonisch even doornemen! Bel of app hiervoor naar 06-51938059.

We hebben de wens om zelf op zoek te gaan naar een nieuwe collega voor deze functie en een rechtstreeks dienstverband aan te bieden. Acquisitie door bureaus is daarom niet gewenst.

bottom of page