top of page
JPGH_Service_044.jpg

Dé verbindende factor binnen de organisatie. Dat ben jij als HR Officer bij JPG Hulsebosch in Noordwijkerhout. Met 5 verschillende afdelingen en meerdere specialismes per afdeling is dit een behoorlijke uitdaging. Kunnen wij dit aan jouw expertise overlaten?

Wat ga je doen?
Als HR Officer ben jij degene die iedereen van A-Z begeleidt. Van werving en selectie tot aan het uitdienst treden, jij zorgt dat alle HR-processen zo efficiënt mogelijk verlopen. Ook denk je mee over hoe je het beleid overbrengt en organiseer je leuke evenementen. Je gebruikt al je zintuigen om erachter te komen wat er speelt in de organisatie, met als doel het management te ondersteunen door het beleid uit te (laten) voeren en alle medewerkers een fijne werkplek te bieden.

Maar dit is nog niet alles. Als HR Officer beweeg je mee in de gehele organisatie. Jij zorgt ervoor dat iedere medewerker zich gezien voelt en zijn of haar talenten kan ontdekken en deze verder kan ontwikkelen. Jij streeft ernaar dat iedereen in zijn eigen rol het maximale uit zichzelf kan halen. Hiervoor signaleer je samen met de managers de wensen en behoeften van jouw collega’s en speel je daar creatief op in.

Je kent de organisatie door en door en pikt signalen makkelijk op. Merk je dat iemand niet goed in zijn vel zit? Dan bespreek jij dit en kijk je naar de juiste oplossing. Jij werkt vanuit de kantoortuin met aparte ruimtes wanneer je in alle rust moet werken. Zo kun jij jouw werkplaats flexibel indelen.

Het team
Het team bestaat uit een veelzijdig gezelschap, waarin een open houding en zelfstandigheid centraal staan. De organisatie heeft 5 verschillende afdelingen met een diversiteit aan specialisten. Als HR Officer ben jij de verbinder en breng je al deze mensen samen. Je rapporteert aan de General Manager en je schakelt ook veel met de HR Business Partner en andere managers.

Wat krijg je ervoor terug?
Een functie in een groeiend, vitaal en betrokken bedrijf. Je kunt echt iets betekenen voor de medewerkers en je krijgt veel vrijheid voor eigen inbreng. We houden van een informele sfeer, waar een grapje op zijn tijd zeker moet kunnen. Als HR Officer word je binnen ons bedrijf de verbinder en een onmisbare spin in het web.

Verder bieden wij:

  • een salaris tussen €3.000 en €4.200 bruto per maand op basis van 40 uur (inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring);

  • een functie voor 24 - 32 uur;

  • 24 vakantiedagen en 5 roostervrije dagen op basis van een fulltime dienstverband;

  • een actief on the job opleidingsprogramma in het eerste jaar en later een opleidingsbudget;

  • een sportschoolvergoeding en fietsvergoeding;

  • een thuiswerkvergoeding;

  • leuke activiteiten zoals een zomeruitje, kerstuitje en winterspelen.

 

Wat breng je mee?
Jij komt altijd met vernieuwende ideeën en kijkt naar mogelijkheden om het beleid beter in te richten. Je kunt goed luisteren naar de wensen en behoeften van de medewerkers en speelt daar actief op in. Ondernemerschap zit in je bloed en je toont graag initiatief. Je hebt goede sociale vaardigheden en verantwoordelijkheid nemen is voor jou vanzelfsprekend.

 

Verder vragen wij:

  • Afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting HR of HRM;

  • Minimaal 2-7 jaar werkervaring op het gebied van HR.

 

Meer informatie of direct solliciteren?
Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van de vacature? Solliciteer dan vóór 17 januari 2022 op de functie HR Officer door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Karin de Greef, Recruiter, via 06 42 45 64 84 of stuur een mail naar karin.de.greef@enhrsolutions.nl.

HR officer m/v
bottom of page