top of page
2019_JPGH_07_MACHINALE_088.jpg

Medewerker Content & Project Support

Wat ga je precies doen?

Als Medewerker Content/Project Support heb je een super veelzijdige functie en werk je samen met veel verschillende afdelingen! In deze rol ben je verantwoordelijk voor het creëren van online content en storytelling voor onze social media kanalen. Met jouw creatieve geest zorg je ervoor dat onder andere video’s, foto’s en verhalen het (online) verhaal van JPG vertellen. Meestal kun je gebruik maken van bestaande beelden, maar je vindt het ook leuk om zelf aan de slag te gaan met het maken van mooi beeldmateriaal. Je laat online bijvoorbeeld zien welke mooie interieuroplossingen wij creëren of wat werken bij JPG inhoudt. Verder maak je er een sport van om het online bereik van JPG te vergroten en krijg je de kans om te werken aan content voor onze (nieuwe) website. Tenslotte vind je het leuk om aan de slag te gaan met (interne) content als presentaties, promotiemateriaal, etc.

Met jouw liefde voor editen en DTP-en ondersteun jij verder een tweetal collega’s. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor het bewerken van promotie-afbeeldingen en promotie-video’s voor onze klanten. Onze klantengroep bestaat uit mooie premiummerken. De beelden en video’s die jij voor hen bewerkt en opmaakt, worden in de meest gave en uiteenlopende meubelmaatwerkprojecten verwerkt! Het kan zomaar voorkomen dat jij jouw digitale beelden tegenkomt in bijvoorbeeld grote winkelcentra, warenhuizen, mooie parfumeries of achter de douane op Schiphol!

Tevens ondersteun je in deze functie jouw collega’s van onze Project Support-afdeling. Samen met hen zorg je ervoor dat alle projecten op het gebied van promotie-afbeeldingen en promotie-video’s soepel verlopen, deadlines worden behaald en de wensen van de klant feilloos aansluiten op de planning van het werk.

Als jij blij wordt van editen, plannen, organiseren en creatief bezig zijn, dan is deze functie echt iets voor jou!

Omdat je samenwerkt en schakelt met veel verschillende afdelingen en het vooralsnog een tijdelijke functie betreft, is het een functie die wordt uitgevoerd op onze locatie en dus niet remote in te vullen is.

Noordwijkerhout

24-40 uur

Cao Meubelindustrie

Gemiddelde leeftijd bij JPG: 35 jaar

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor de duur van zes maanden,

 • Een salaris tussen de € 2.551,13 en € 3.544,23 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring.

 • Een reiskostenvergoeding.

 • De mogelijkheid om in totaal bijna zes weken op jaarbasis vakantie te hebben.

 • Een vergoeding voor je sportabonnement van maximaal € 17,50 per maand en een fietsplan, omdat we beweging belangrijk vinden.

 • Onbeperkte toegang tot een digitaal platform waarin je allerlei artikelen kunt lezen op het gebied van mentaal welzijn en 1 op 1 gesprekken kunt boeken met gecertificeerde psychologen. Mentale fitheid is voor ons net zo belangrijk als fysieke fitheid!

 • Een persoonlijk ontwikkelbudget, zodat jij je kan blijven ontwikkelen binnen je werk.

Wat vragen we van jou?

 • Minimaal Mbo-werk-en denkniveau.

 • Ervaring met het editen van afbeeldingen en video’s.

 • Affiniteit met social media en een creatieve instelling, om het verhaal van JPG zo goed mogelijk over te brengen.

 

Verder is het voor ons belangrijk dat je beschikt over een gouden pen, waarmee je creatieve verhalen en foutloze teksten opstelt. Als je ook beschikt over ervaring met designprogramma’s van Adobe, dan is dat voor ons een pre! Ook met juniorervaring kun je bij ons terecht, maar enige relevante werkervaring is gewenst.

Hoe gaat jouw werkweek eruit zien?

 • Video’s editen en uploaden voor de mooie merken waarvoor je werkt (25%)

 • Beelden bewerken (25%)

 • Social media content opstellen (15%)

 • E-mail en administratie bijhouden (20%)

 • De planning van je projecten bewaken (15%)

Wie is JPG Hulsebosch?

JPG ontwikkelt, produceert en installeert met veel passie, kennis en ervaring meubelmaatwerk en interieurprojecten van hoge kwaliteit binnen de retailbranche en de residentiële markt. We werken bij JPG met 55 collega’s, wat ervoor zorgt dat iedereen elkaar kent. De lijnen bij ons zijn kort en we gaan op een informele manier met elkaar om. Daarom ondernemen we graag elke paar maanden iets gezelligs met elkaar.

We mogen bij JPG werken voor premiummerken en maken er iedere dag met elkaar een wedstrijd van om hoge kwaliteit neer te zetten. Kwaliteit is één van de kernwaarden bij JPG, samen met vertrouwen, flexibiliteit en duurzaamheid. Werken bij JPG betekent werken op basis van deze vier kernwaarden, maar je mag er ook op vertrouwen dat wij als werkgever onder andere onze keuzes, arbeidsvoorwaarden en omgangsnormen inrichten aan de hand hiervan!

 

Neem eens een kijkje op onze Instagram- of LinkedInpagina (jpghulsebosch) om een goed beeld te krijgen van onze mooie projecten!

Herken jij jezelf?
Dan komen we heel graag in contact! We ontvangen graag een motivatie en CV. Deze kun je versturen naar Marlous Oostdam, HR Officer bij JPG Hulsebosch, via marlous.oostdam@jpghulsebosch.com. Natuurlijk mag je ook (eerst) contact opnemen in het geval van vragen of kunnen we je motivatie en cv telefonisch even doornemen! Bel of app hiervoor naar 06-51938059.

We hebben de wens om zelf op zoek te gaan naar een nieuwe collega voor deze functie en een rechtstreeks dienstverband aan te bieden. Acquisitie door bureaus is daarom niet gewenst.

bottom of page