top of page
2019_JPGH_07_MACHINALE_088.jpg

Content Creator

Wat ga je precies doen?

Als Content Creator stap je in een veelzijdige functie waarin je een cruciale bijdrage levert aan de gehele brand identity van JPG! Hiervoor werk je samen met veel verschillende afdelingen. Je vindt het daarom leuk om met veel mensen in contact te staan en bent sociaal ingesteld.

Met jouw creatieve geest zorg je ervoor dat video’s, foto’s en SEO-geschreven teksten het (online) verhaal van JPG vertellen en dat onze visie en waarden op een juiste manier worden overgebracht naar de juiste doelgroepen. Daarnaast maak je er een sport van om het online bereik van JPG te vergroten. Regelmatig kun je gebruikmaken van bestaande beelden, maar je vindt het ook een uitdaging om zelf aan de slag te gaan met het maken van mooi beeldmateriaal. In deze rol krijg je ook de kans om te werken aan content voor onze (nieuwe) website. Verder opereer je analytisch en evalueer je op een strategische manier de online marketingactiviteiten, om zo de prestaties nog beter te laten worden. Ten slotte vind je het ook leuk om aan de slag te gaan met (offline) content als presentaties, promotiemateriaal, etc.

Met jouw liefde voor editen en DTP ondersteun jij verder een tweetal collega’s. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor het bewerken van promotie-afbeeldingen en het uploaden van promotievideo’s voor onze klanten. Onze klantengroepen bestaan uit luxe merken binnen het retailsegment. De beelden en video’s die jij voor hen verwerkt, worden in de mooiste meubelmaatwerkprojecten en merkpresentaties gebruikt!

 

Als jij blij wordt van grafisch werk en creatieve projecten, dan is deze functie echt iets voor jou!

Noordwijkerhout

24-40 uur

Cao Meubelindustrie

Gemiddelde leeftijd bij JPG: 35 jaar

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor de duur van een jaar, met de intentie om deze hierna om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

 • Een salaris tussen de € 2.861,78 en € 3.800,00 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring.

 • Een reiskostenvergoeding.

 • De mogelijkheid om in totaal bijna zes weken op jaarbasis vakantie te hebben.

 • Een vergoeding voor je sportabonnement van maximaal € 17,50 per maand en een fietsplan, omdat we beweging belangrijk vinden.

 • Onbeperkte toegang tot een digitaal platform waarin je allerlei artikelen kunt lezen op het gebied van mentaal welzijn en 1 op 1 gesprekken kunt boeken met gecertificeerde psychologen. Mentale fitheid is voor ons net zo belangrijk als fysieke fitheid!

 • Een persoonlijk ontwikkelbudget, zodat jij je kan blijven ontwikkelen binnen je werk.

Wat we vragen voor deze functie:

Voor deze nieuwe rol binnen ons bedrijf zoeken we collega die het een uitdaging vindt om nieuwe initiatieven op te zetten. Op basis van je opgedane ervaring adviseer je en geef je zelf uitvoering aan je plannen. Je zorgt er daarom voor dat je op de hoogte blijft van trends en ontwikkelingen. Verder krijg je energie van grafisch werk en houd je ervan om erop uit te gaan voor je werk, bijvoorbeeld naar een installatie van een nieuw project. Verder vragen wij:

 • Minimaal Hbo-werk-en denkniveau.

 • Ervaring met het editen van afbeeldingen en eventueel video’s, bij voorkeur in de programma’s van Adobe.

 • Een creatieve en analytische instelling, om de online presentatie van JPG zo goed mogelijk over te brengen.

Ook is het voor ons belangrijk dat je beschikt over een gouden pen, waarmee je out of the box en foutloze teksten opstelt, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Hoe gaat jouw werkweek eruit zien?

 • Video’s editen en uploaden voor de meest luxe merken waarvoor je werkt (20%)

 • Beelden bewerken (20%)

 • Online content opstellen en evalueren (40%)

 • E-mail en administratie bijhouden (10%)

 • De planning van je projecten bewaken (10%)

Wie is JPG Hulsebosch?

JPG ontwikkelt, produceert en installeert met veel passie, kennis en ervaring meubelmaatwerk en interieurprojecten van hoge kwaliteit binnen de retailbranche en de residentiële markt. We werken bij JPG met 55 collega’s, wat ervoor zorgt dat iedereen elkaar kent. De lijnen bij ons zijn kort en we gaan op een informele manier met elkaar om. Daarom ondernemen we graag elke paar maanden iets gezelligs met elkaar.

We mogen bij JPG werken voor premiummerken en maken er iedere dag met elkaar een wedstrijd van om hoge kwaliteit neer te zetten. Kwaliteit is één van de kernwaarden bij JPG, samen met vertrouwen, flexibiliteit en duurzaamheid. Werken bij JPG betekent werken op basis van deze vier kernwaarden, maar je mag er ook op vertrouwen dat wij als werkgever onder andere onze keuzes, arbeidsvoorwaarden en omgangsnormen inrichten aan de hand hiervan!

 

Neem eens een kijkje op onze Instagram- of LinkedInpagina (jpghulsebosch) om een goed beeld te krijgen van onze mooie projecten!

Herken jij jezelf?

Dan komen we heel graag in contact! We ontvangen graag een motivatie en CV. Deze kun je versturen naar Marlous Oostdam, HR Manager bij JPG Hulsebosch, via marlous.oostdam@jpghulsebosch.com. Natuurlijk kun je ook contact opnemen in het geval van vragen of kunnen we je motivatie en cv telefonisch doornemen. Bel of app hiervoor naar 06-51938059.

 

We hebben de wens om zelf op zoek te gaan naar een nieuwe collega voor deze functie en een rechtstreeks dienstverband aan te bieden. Acquisitie door bureaus is daarom niet gewenst.

bottom of page