top of page
2019_JPGH_07_MACHINALE_088.jpg

Lijkt het jou leuk om verantwoordelijk te zijn voor het gehele proces van de merkpresentaties voor merken uit het luxe segment? Als Technical Merchandiser vanuit de regio Antwerpen (Kontich) lever jij hierin een belangrijke bijdrage. Heb jij twee rechterhanden en vind je het leuk om zelfstandig op pad te gaan? Scroll dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als Technical Merchandiser is het jouw taak om de verschillende merkpresentaties in winkels van onze klanten te bouwen, installeren en te onderhouden. Jij regelt alles van a tot z. Wanneer er een technische storing voorkomt of er ander onderhoud nodig is weet jij dan ook precies wat je moet doen.

Op onze locatie zorg jij dat je de juiste materialen meeneemt voor de klanten die jij die dag op de planning hebt staan. Mocht het zo zijn dat er een groot wandmeubel of een kast geplaatst moet worden, dan kan jouw collega je hier altijd bij ondersteunen. Ondanks dat je regelmatig met collega’s op stap bent, werk je grotendeels zelfstandig. Op de locaties ben jij dan ook hét visitekaartje en aanspreekpunt voor de klant.

Jouw werkgebied ligt vooral binnen de Benelux en af en toe maak je een uitstapje naar Duitsland. Je doet dan ook veel kilometers met de bestelbus met laadbak en -klep. Afwisselend? Zeker.

Het team
Jouw team bestaat uit Belgische en Nederlandse collega’s. Jij hebt een directe collega waarmee je op dagdagelijkse basis mee zal samenwerken. Vanuit Nederland zullen er wekelijks collega’s naar België komen om jullie te ondersteunen. Samen vormen jullie een leuk en gezellig team.

Wat breng je mee?
Jij bent een echte doener. Je bent handig en gaat altijd nauwkeurig te werk. Retail is detail zeggen wij altijd! Doordat je met grote merken werkt, is kwaliteit dan ook een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. Jij weet dan ook als geen ander jezelf goed te representeren. Daarnaast vind je het leuk om fysiek bezig te zijn en zet je altijd net dat stapje extra voor het beste resultaat.

Verder vragen wij:

 • Minimaal bachelor diploma, bij voorkeur een afgeronde opleiding in de richting van meubelbouw.

 • Ervaring in zowel binnen- als buitendienst is een pré;

 • Rijbewijs B.
   

Heb jij geen ervaring in de meubelbouw, maar ben je wel handig, (elektro)technisch onderlegd en heb jij oog voor detail? Dan zijn wij ook zeker benieuwd naar jou!

Wat krijg je ervoor terug?
Een afwisselende en uitdagende functie binnen een vooruitstrevend bedrijf. Dat is wat wij je bieden! Jij hebt veel vrijheid en verantwoordelijk in je functie.

Verder bieden wij:

 • Een salaris tussen de € 2.300,- en € 2.900 bruto op basis van 38 uur, afhankelijk van je ervaring;

 • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;

 • Een functie voor 38 uur per week;

 • Maaltijd- en ecocheques;

 • Telefoon van de zaak;

 • Een overnachtingsvergoeding van € 30,- per overnachting;

 • Een vergoeding van 50% op zaterdag en 100% op zondag en een vergoeding voor het nachtwerk;

 • 25 vakantiedagen op voltijdsbasis, waarvan er 5 collectief opgenomen worden;

 • Diverse trainingen die je kunt volgen, zowel binnen als buiten ons bedrijf;

 • Ieder jaar organiseren wij leuke activiteiten zoals een zomer- en winteruitje en een jaarlijkse kerstborrel.
   

Doordat jij soms langere ritten maakt, kan het voorkomen dat jij moet overnachten in een hotel. Jij krijgt hiervoor altijd een overnachtingsvergoeding ter compensatie.

Solliciteren of meer informatie?
Ben je na het lezen van de vacaturetekst enthousiast geworden over de functie van Technical Merchandiser? Dan komen we heel graag in contact! We ontvangen graag een motivatie en CV. Deze kun je versturen naar Marlous Oostdam, HR Officer bij JPG Hulsebosch, via marlous.oostdam@jpghulsebosch.com. Natuurlijk mag je ook eerst contact opnemen in het geval van vragen! Bel of app hiervoor naar 06-51938059. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Technical Merchandiser België
bottom of page