2019_JPGH_07_MACHINALE_088.jpg

Wie is JPG Hulsebosch?
JPG Hulsebosch ontwikkelt, produceert en installeert met veel passie, kennis en ervaring maatwerkmeubels en interieurprojecten van hoge kwaliteit binnen de retailbranche en de particuliere markt. Neem een kijkje op onze Instagrampagina (jpghulsebosch) om een goed beeld te krijgen van onze mooie projecten!

 

Wat ga je precies doen?

In de functie van technisch merchandiser ben je verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van verschillende merkpresentaties in de winkels van onze klanten. Je bent veelal werkzaam in de buitendienst, waarbij je werkgebied bestaat uit de Benelux en Duitsland. Op locatie ben jij hét aanspreekpunt voor de klant en zorg jij dat alles wat wij intern voorbereid of gemaakt hebben, in de winkel wordt geplaatst. Je bent grotendeels zelfstandig aan het werk, maar regelmatig gaat er een collega mee op pad om samen dat mooie wandmeubel of die mooie kast te plaatsen. Een overnachting en werken in het weekend en in de avond/nacht komen zo nu en dan voor. Uiteraard zorgen we dan voor een prettig hotel en staat er een vergoeding tegenover het weekend- en het nachtwerk. Je bent ook regelmatig op onze vestiging in Noordwijkerhout te vinden, om de installaties voor te bereiden.

 

Wat bieden wij jou?

De functie is zelfstandig en verantwoordelijk. Ons bedrijf wordt gekenmerkt door een mooie afwisseling in hard werken en gezelligheid. Wij bieden goede voorwaarden volgens de cao Meubelindustrie en daarbij mooie extra’s:

  • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

  • Een telefoon van de zaak.

  • Een sportschoolvergoeding en een fietsplan.

  • Een ontwikkelbudget.

  • De mogelijkheid om in totaal ruim 5,5 week per jaar vakantie te hebben.

 

Verder kan de boog natuurlijk niet altijd gespannen staan, dus organiseren we diverse uitjes door het jaar heen.

 

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een handige collega, die tevens beschikt over oog voor detail en nauwkeurig werkt. Kwaliteit is namelijk een belangrijke pijler binnen ons bedrijf. Verder vragen we dat je:

  • Over rijbewijs B beschikt en het leuk vindt om op een kleine bakwagen te rijden.

  • Ervaring hebt met het installeren en/of bouwen van meubels, bijvoorbeeld door een afgeronde opleiding of door ervaring verkregen in de praktijk.

  • Over goede communicatieve vaardigheden beschikt, gezien jij veelvuldig onze relaties te woord staat en met hen samenwerkt.

Heb jij geen ervaring in de meubelbouw, maar ben je wel handig, (elektro)technisch onderlegd en heb jij oog voor detail? Dan zijn wij ook zeker benieuwd naar jou!

 

Herken jij jezelf?
Dan komen we heel graag in contact! We ontvangen graag een motivatie en CV. Deze kun je versturen naar Marlous Oostdam, HR Officer bij JPG Hulsebosch, via marlous.oostdam@jpghulsebosch.com. Natuurlijk mag je ook eerst contact opnemen in het geval van vragen! Bel of app hiervoor naar 06-51938059. 

Technical Merchandiser

Fulltime, standplaats Noordwijkerhout