top of page
2019_JPGH_07_MACHINALE_088.jpg

QHSE Officer

Wegens groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons gaat ontzorgen op het gebied van kwaliteit, arbo, veiligheid en duurzaamheid! Binnen deze functie ontwikkel en adviseer je enerzijds op het gebied van nieuw beleid en anderzijds ondersteun je je collega’s bij de uitvoering ervan. Een verantwoordelijke job, waarbij je betrokken bent bij alle lagen van onze organisatie. Ga jij de uitdaging aan om JPG continu uit te laten blinken op het gebied van QHSE?!

Wat ga je precies doen?

Binnen de functie van QHSE Officer zorg je ervoor dat de werkprocessen bij JPG aansluiten op normen en voorschriften vanuit onder andere regelgeving en normen als ISO en EcoVadis. Je maakt er een sport van om JPG vooruitstrevend te laten zijn op het gebied van duurzaamheid en komt met ideeën die CO2-uitstoot, afvalstromen en recycling ten goede komen. Naast dat je zelf adviseert en voorstellen doet ten behoeve van nieuw beleid, ben je er ook voor je collega’s om hen te helpen bij de uitvoering ervan en zorg je ervoor dat zij de thema’s ook on top of mind hebben.

Je ontzorgt alle lagen van onze organisatie bij de uitvoering van het beleid. Zo ben je de ene week bezig met het houden van toolbox meetings, zorg je ervoor dat onze materialen/gereedschap op tijd gekeurd worden en doe je (externe) werkplekinspecties. De andere week ga je bijvoorbeeld aan de slag met de RI&E en het CRS-jaarverslag.

Je houdt ervan om met werkprocessen en details aan de slag te gaan en kweekt bewustwording bij je collega’s. Omdat het merendeel van onze collega’s een uitvoerende functie heeft, verlies je de (operationele) uitvoerbaarheid niet uit het oog. Je stelt je benaderbaar op en je zorgt ervoor dat iedereen jou weet te vinden bij vragen en opmerkingen. Verder fungeer je als Hoofd BHV en preventiemedewerker en heb je uiteraard een voorbeeldfunctie richting je collega’s. 

Noordwijkerhout

28-40 uur

Hybride werken: thuis en op kantoor

Cao Meubelindustrie

Gemiddelde leeftijd bij JPG: 35 jaar

Waar kun je op rekenen?

 • Een salaris tussen de € 3.000 en € 4.500 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van hoeveel ervaring je met je meebrengt.

 • Een contract voor de duur van een jaar, met de intentie om deze hierna om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

 • De mogelijkheid tot thuiswerken (uiteraard inclusief vergoeding), met daarbij een laptop en telefoon van de zaak.

 • Een reiskostenvergoeding.

 • Een vergoeding voor je sportabonnement van maximaal € 17,50 per maand en een fietsplan, omdat we beweging belangrijk vinden.

 • Onbeperkte toegang tot een digitaal platform waarin je allerlei artikelen kunt lezen op het gebied van mentaal welzijn en 1 op 1 gesprekken kunt boeken met gecertificeerde psychologen. Mentale fitheid is voor ons net zo belangrijk als fysieke fitheid!

 • De mogelijkheid om  in totaal bijna zes weken per jaar vakantie te hebben.

 • Een persoonlijk ontwikkelbudget, zodat je je kunt blijven ontwikkelen binnen je werk. Je krijgt de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar nieuwe kennis en inzichten door bijvoorbeeld het volgen van trainingen, het bijwonen van seminars, etc.

 • Verder kan de boog natuurlijk niet altijd gespannen staan, dus organiseren we diverse uitjes door het jaar heen. Zo hebben we een jaarlijks winteruitje, zomeruitje, kerstuitje en zorgen we tussentijds voor leuke attenties en andere activiteiten.

Wat breng je mee?

We zoeken een collega die zich open opstelt en die zijn of haar communicatiestijl weet aan te passen aan alle lagen van de organisatie. Je houdt ervan om je vast te bijten in regelgeving, normen en processen en om in structuren te werken, die je overigens zelf kunt ontwikkelen. Verder:

 • Beschik je over Hbo-werk- en denkniveau.

 • Heb je bij voorkeur ervaring met bijvoorbeeld kwaliteitsmanagement, veiligheid en/of arbo en de wettelijke kaders hierin, opgedaan door bijvoorbeeld een opleiding of eerdere werkervaring. Verder vind je het een uitdaging om met duurzaamheid aan de slag te gaan.

Kennis van normen als ISO, EcoVadis, etc. is voor ons een pré, maar als jij bereid bent om hier grondig in te duiken werkt dat ook goed voor ons.

Hoe gaat jouw werkweek eruit zien?

 • Innovatief beleid ontwikkelen op het gebied van KAM/QHSE (20%)

 • Het management – en ook je operationele collega’s – adviseren op het gebied van de bovenstaande thema’s (20%)

 • Je collega’s  helpen bij de uitvoering en naleving van voorschriften en werkprocessen (30%)

 • Ervoor zorgen dat keuringen en controles op tijd worden uitgevoerd, audits zijn voorbereid en (verplichte) documenten op orde zijn (30%)

Wie is JPG Hulsebosch?

JPG Hulsebosch produceert en installeert met veel passie, kennis en ervaring meubelmaatwerk en interieurprojecten van hoge kwaliteit binnen de retailbranche en de residentiële markt. We werken bij JPG met 50 collega’s, wat ervoor zorgt dat iedereen elkaar kent. We gaan op een informele manier met elkaar om en daarom ondernemen we graag elke paar maanden iets gezelligs met elkaar.

We mogen bij JPG werken voor premiummerken en maken er iedere dag met elkaar een wedstrijd van om hoge kwaliteit neer te zetten. Neem eens een kijkje op onze Instagram- of LinkedInpagina (jpghulsebosch) om een goed beeld te krijgen van onze mooie projecten!

 

Herken jij jezelf?
Dan komen we heel graag in contact! We ontvangen graag een motivatie en CV. Deze kun je versturen naar Marlous Oostdam, HR Officer bij JPG Hulsebosch, via marlous.oostdam@jpghulsebosch.com. Natuurlijk mag je ook (eerst) contact opnemen in het geval van vragen of kunnen we je motivatie en cv telefonisch even doornemen! Bel of app hiervoor naar 06-51938059.

bottom of page