top of page
2019_JPGH_07_MACHINALE_088.jpg

Voor ons gedreven, professionele, maar bovenal gezellige team zijn wij op zoek naar een extra collega die snel kan schakelen en die onze klanten ontzorgt met allerlei kortlopende projecten! Vind jij het leuk om voor mooie merken te werken en ben jij een organisatiewonder? Dan hebben wij elkaar gevonden! 

Wie is JPG Hulsebosch?

JPG Hulsebosch ontwikkelt, produceert en installeert met veel passie, kennis en ervaring maatwerkmeubels en interieurprojecten van hoge kwaliteit binnen de retailbranche en de particuliere markt. Neem een kijkje op onze Instagrampagina (jpghulsebosch) om een goed beeld te krijgen van onze mooie projecten!

Wat ga je precies doen?
Binnen ons informele team zorg jij er samen met drie collega’s voor dat er allerlei kortlopende projecten feilloos worden uitgevoerd. Voorbeelden van dit soort projecten zijn het landelijk laten vervangen van promotiemeubels in bijvoorbeeld parfumeries (zowel in de winkels als in de etalages), ervoor zorgen dat alle promotie-afbeeldingen in de meubels op de locaties up to date zijn en dat reparatieverzoeken door je collega’s in de buitendienst worden uitgevoerd.
Kwaliteit is een belangrijke pijler binnen ons bedrijf, maar ook zeker binnen deze functie, omdat je veel schakelt met de klant en jij eindverantwoordelijke bent. Onze klanten sta je voornamelijk via de e-mail te woord, maar ook telefonisch, bijvoorbeeld wanneer zij vragen hebben over voorraden van een bepaald product of wanneer jij een nieuw project voor hen gaat uitvoeren.
Onze klantengroep bestaat voornamelijk uit mooie (cosmetica)merken in het luxe segment. Het kan zomaar voorkomen dat jij je projecten tegenkomt in bijvoorbeeld grote winkelcentra, warenhuizen, parfumeries of achter de douane op Schiphol!
Verder zorg je er in deze functie voor dat het je operationele collega’s (van bijvoorbeeld onze buitendienst- of merchandise-afdeling) aan niks ontbreekt tijdens de uitvoering van het werk. Als onze nieuwe collega bij Project Support ben jij dus echt de verbindende schakel en coördinator tussen onze operationele afdelingen en de mooie merken waar wij voor mogen werken!

Wat bieden wij jou?
De functie is veelzijdig en verantwoordelijk: binnen deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten en regel je van A tot Z. Ons bedrijf wordt gekenmerkt door een mooie afwisseling in hard werken en gezelligheid. Bij JPG werken we in totaal met zo’n 50 collega’s, wat ervoor zorgt dat iedereen elkaar kent en de lijnen kort zijn. Wij bieden goede voorwaarden volgens de cao Meubelindustrie en daarbij mooie extra’s:

 • Een salaris tussen de € 3.000 en € 4.000 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van hoeveel ervaring je met je meebrengt.

 • Een contract voor de duur van een jaar, met de intentie om deze hierna om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

 • De mogelijkheid tot thuiswerken, met daarbij een laptop en telefoon van de zaak.

 • Een vergoeding voor je sportabonnement van maximaal € 17,50 per maand en een fietsplan, omdat we beweging belangrijk vinden.

 • Onbeperkte toegang tot een digitaal platform waarin je allerlei artikelen kunt lezen op het gebied van mentaal welzijn en 1 op 1 gesprekken kunt boeken met gecertificeerde psychologen. Mentale fitheid is voor ons net zo belangrijk als fysieke fitheid!

 • De mogelijkheid om in totaal ruim 5,5 week per jaar vakantie te hebben.

 • Een persoonlijk ontwikkelbudget, zodat je je kan blijven ontwikkelen binnen je werk.

 

Verder kan de boog natuurlijk niet altijd gespannen staan, dus organiseren we diverse uitjes door het jaar heen. Zo hebben we een jaarlijks winteruitje, zomeruitje, kerstuitje en zorgen we tussentijds voor leuke attenties en andere activiteiten.

 

Wie ben jij?
We zoeken een collega die parttime (minimaal 24 uur) of fulltime beschikbaar is. Het is binnen deze functie belangrijk dat je snel, soepel en professioneel kunt communiceren, ook in het Engels. Verder:

 • Zie jij commerciële kansen.

 • Houd je een piekfijne projectadministratie bij.

 • Beschik je over klantgerichte ervaring in een kantooromgeving.

 • Beschik je over hbo-werk- en -denkniveau

 

Wanneer je kennis hebt van interieur, displaymaterialisatie en constructie is dat voor ons een pré.

Herken jij jezelf?
Dan komen we heel graag in contact! We ontvangen graag een motivatie en CV. Deze kun je versturen naar Marlous Oostdam, HR Officer bij JPG Hulsebosch, via marlous.oostdam@jpghulsebosch.com. Natuurlijk mag je ook (eerst) contact opnemen in het geval van vragen of kunnen we je motivatie en cv telefonisch even doornemen! Bel of app hiervoor naar 06-51938059.

Project Support

24 - 40 uur, standplaats Noordwijkerhout

bottom of page