top of page
IMG_6015.jpg

Ben jij de ervaren Project Engineer die wij zoeken vindt het leuk om de verbindende schakel te zijn tussen het commerciële team en het productieteam.

Als Project Engineer bij JPG Hulsebosch ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid pakket aan taken. Je rekent, tekent en verzorgt alle benodigde inkopen. Vervolgens coördineer je het gehele voorbereidende interne proces voorafgaand aan de productie. Het bewaken van het inkoopbudget en behalen van de deadlines zijn belangrijke aspecten hierbij. Ben jij op zoek naar afwisseling op gebied van technieken en materialen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

 

Functie eisen:

  • HBO werk en denkniveau bereikt door ervaring en opleiding

  • Minimaal 5 jaar ervaring met CAD-programma’s (Iron CAD is een pré) of minimaal 5 jaar ervaring met 2D/3D tekenen van luxe interieur en meubels.

  • Je hebt technisch inzicht en bent bekend met planning en budget

  • Je kunt goed organiseren en ben communicatief sterk op verschillende niveaus

  • Flexibel en kan goed omgaan met deadlines en werkdruk

  • Full time dienstverband

JPG Hulsebosch biedt jou in de eerste plaats een uitdagende werkplek waar geen dag hetzelfde is. Tevens bieden wij goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Meubilering en Industriebedrijven. Je komt terecht in een jong, gedreven en enthousiast team, waar een prettige en informele sfeer heerst. Daarnaast werken we voor de mooiste opdrachtgevers denkbaar!

 

Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Leuk! Wij kijken ernaar uit om kennis te maken.

Stuur een reactie samen met jouw CV naar:

Celine Raaijmaakers (celine@jpghulsebosch.com), dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Project Engineer m/v
bottom of page