Project engineer m/v

Bij JPG ben je verantwoordelijk voor het hele proces, ontwerp, constructie, tekenen in 2D en-of 3D, calculeren, bestellen materialen, tot overdracht aan de productie die hier in huis plaats vindt. Kortom je bent de spil in het web en hebt contact met collega’s van de productie, het sales team en met de leveranciers waar je je materialen inkoopt.

 

Grote diversiteit aan bijzondere materialen en technieken komen samen in high-end projecten. Projecten waar je aan kan denken zijn Shop in Shops, etalages en ander maatwerk voor onder genoemde merken. De projecten worden geplaatst bij keten als Ici Paris XL, de Bijenkorf, Douglas, Inno en Hudson’s Bay. Deze projecten voeren we uit voor merken als: Chanel, Dior, Estee Lauder Companies, Delvaux, Rituals en Charlotte Tilbury.

 

De Project Engineer die wij zoeken heeft een pro-actieve instelling, stelt hoge eisen aan kwaliteit, is gedreven en enthousiast.

 

Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, beschikt over een meer dan        gemiddelde inzet, bent creatief, stressbestendig en een topper in je vak.

Je houdt  van een adequate aanpak, bent een teamplayer en excelleert als het gaat om het oplossingsgericht denken en werken en het vermogen om vanuit verschillende invalshoeken naar een product of probleem te kunnen kijken en onderlinge verbanden te leggen.

Je bent communicatief vaardig, hebt oog voor detail, bent servicegericht en weet, ook onder werkdruk, blijvend effectief te presteren.

 

Daarnaast vragen wij:

 

  • Een afgeronde HBO opleiding met relevantie ervaring in de meubelbranche

  • Een afgeronde MBO opleiding richting Hout- en Meubilering met relevante ervaring in de meubelbranche;

  • Deze ervaring in de meubelbranche heb je opgebouwd in zowel binnen- als buitendienstfuncties;

  • Een ruime ervaring in het werken met (Iron)cad is een voorwaarde; kennis van en werken met Sketchup pro 3D is een pré.

 

Wij bieden:

  • Een omgeving waarin persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

  • Team van professionals dat graag kennis en ervaring met elkaar deelt

  • Werken in het mooiste kantoor in de Bollenstreek

 

Interesse? Neem contact op met celine@jpghulsebosch.com