top of page
2019_JPGH_07_MACHINALE_088.jpg

Meubelmaker/interieurbouwer

Wat ga je precies doen?

Als meubelmaker/interieurbouwer bij JPG Hulsebosch krijg je eigen projecten en werk je aan de meest mooie maatwerkmeubels. Je doet dit veelal zelfstandig en je bent verantwoordelijk voor het gehele meubel, van A tot Z. Om prettig je werk uit te kunnen voeren, krijg je bij ons je eigen werkbank met goed gereedschap. Onze machinale heeft onlangs een mooie upgrade gehad, met onder andere een nieuwe opdeelzaag en CNC-machine, waardoor jij gemakkelijker en op een moderne manier je werk uit kunt voeren. Wanneer het gaat om grotere meubels, zoals bijvoorbeeld promotiemeubels, inrichtingen voor winkels of grote pop ups waar je doorheen kunt lopen, dan werk je uiteraard in teamverband.

 

Onze klantengroep bestaat voornamelijk uit mooie cosmeticamerken in het luxe segment. Het kan zomaar voorkomen dat jij jouw meubels tegenkomt in bijvoorbeeld grote winkelcentra, warenhuizen, parfumeries of achter de douane op Schiphol! Verder ga je ook mee op installatie. Hoe leuk is het om je eigen meubel op de locatie van onze klant te installeren en de laatste puntjes op de i te zetten? Omdat we voor mooie merken werken, staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel.

Noordwijkerhout

32-40 uur

Cao Meubelindustrie

Gemiddelde leeftijd bij JPG: 35 jaar

Waar kun je op rekenen?

Je komt te werken in een klein, hecht en jong team. We werken nu met tien collega’s in de meubelbouw, in een ongedwongen sfeer. Er wordt hard gewerkt, maar werkplezier en teamspirit zijn net zo belangrijk bij ons. Verder kun je rekenen op:

  • Een contract voor de duur van een jaar, met de intentie om deze hierna om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

  • Een salaris tussen de € 2.496,16 en € 3.372,58 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van of je over junior-, medior- of seniorervaring beschikt.

  • Een reiskostenvergoeding.

  • De keuze om je overuren in tijd-voor-tijd om te zetten of te laten uitbetalen.

  • De mogelijkheid om op jaarbasis in totaal bijna zes weken vakantie te hebben.

  • Een ontwikkelbudget, zodat je je kan blijven ontwikkelen binnen je werk.

  • Een vergoeding voor je sportabonnement van maximaal € 17,50 per maand en een fietsplan, omdat we beweging belangrijk vinden.

  • De mogelijkheid om enigszins flexibel je werktijden in te richten. Je kunt bij ons starten tussen 07:00 en 07:30 uur.

  • Onbeperkte toegang tot een digitaal platform waarin je allerlei artikelen kunt lezen op het gebied van mentaal welzijn en 1 op 1 gesprekken kunt boeken met gecertificeerde psychologen. Mentale fitheid is voor ons net zo belangrijk als fysieke fitheid!

 

Verder kan de boog natuurlijk niet altijd gespannen staan, dus organiseren we diverse uitjes door het jaar heen. Zo hebben we een jaarlijks winteruitje, zomeruitje, kerstuitje en zorgen we tussentijds voor leuke attenties en andere activiteiten.

Wat vragen we van jou?

We zoeken een collega die net als wij oog voor detail heeft en die blij wordt van kwalitatief hoogwaardig werk. Verder vinden we het prettig als je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding in de meubelbouw (HMC niveau 3 of 4 of vergelijkbaar) of over een mooie dosis ervaring verkregen in de praktijk. Als je er verder voor openstaat om soms ’s avonds over te werken (of soms ’s nachts in het geval van een gave installatie op locatie) en af en toe wat uurtjes in het weekend te maken, dan past deze job jou helemaal. Natuurlijk staan er goede vergoedingen tegenover het werken tijdens deze uren, eten we gezellig met elkaar als we overwerken en zorgen we voor een prettig hotel voor wanneer je af en toe verder weg ’s avonds op installatie gaat.

Wie is JPG Hulsebosch?

JPG ontwikkelt, produceert en installeert met veel passie, kennis en ervaring meubelmaatwerk en interieurprojecten van hoge kwaliteit binnen de retailbranche en de residentiële markt. We werken bij JPG met 55 collega’s, wat ervoor zorgt dat iedereen elkaar kent. De lijnen bij ons zijn kort en we gaan op een informele manier met elkaar om. Daarom ondernemen we graag elke paar maanden iets gezelligs met elkaar.

We mogen bij JPG werken voor premiummerken en maken er iedere dag met elkaar een wedstrijd van om hoge kwaliteit neer te zetten. Kwaliteit is één van de kernwaarden bij JPG, samen met vertrouwen, flexibiliteit en duurzaamheid. Werken bij JPG betekent werken op basis van deze vier kernwaarden, maar je mag er ook op vertrouwen dat wij als werkgever onder andere onze keuzes, arbeidsvoorwaarden en omgangsnormen inrichten aan de hand hiervan!

Neem eens een kijkje op onze Instagram- of LinkedInpagina (jpghulsebosch) om een goed beeld te krijgen van onze mooie projecten!

 

Herken jij jezelf?
Dan komen we heel graag in contact! We ontvangen graag een motivatie en CV. Deze kun je versturen naar Marlous Oostdam, HR Officer bij JPG Hulsebosch, via marlous.oostdam@jpghulsebosch.com. Natuurlijk mag je ook (eerst) contact opnemen in het geval van vragen of kunnen we je motivatie en cv telefonisch even doornemen! Bel of app hiervoor naar 06-51938059.

bottom of page