Meubelmaker / interieurbouwer m/v

Wie is JPG Hulsebosch?
JPG Hulsebosch produceert en installeert met veel passie, kennis en ervaring maatwerk meubels en interieurprojecten van hoge kwaliteit binnen de
retailbranche en particuliere markt.


Wie ben jij?
De meubelmaker/interieurbouwer die wij zoeken is een uitblinker in zijn vak, die graag van A tot Z betrokken is bij de productie van een maatwerkmeubel en vanaf zijn eigen werkbank prima zelfstandig kan werken met diverse materialen. Je werkt nauwkeurig en stelt hoge eisen aan kwaliteit. Enthousiasme en een oog voor detail zijn kenmerken die bij jou passen. Daarnaast heb je een energieke aanpak en ben je goed in staat om oplossingsgericht te denken. Je draagt bij aan de goede werksfeer en weet steeds te blijven presteren, ook onder werkdruk. Daarnaast ben je in het bezit van:
• een afgeronde MBO opleiding meubelbouw
• ervaring in de meubelbouw, verkregen in de praktijk
• eventuele ervaring met installaties op locatie
• rijbewijs B


Wat biedt JPG Hulsebosch jou?
JPG Hulsebosch biedt jou in de eerste plaats een uitdagende werkplek waar geen dag hetzelfde is. Tevens bieden wij goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Meubilering en Industriebedrijven. Doorgroeimogelijkheden zijn bespreekbaar bij ons. Je komt terecht in een jong, gedreven en enthousiast team, waar een prettige en informele sfeer heerst. Daarnaast werken we voor de mooiste opdrachtgevers denkbaar!


Enthousiast geworden?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Leuk! Wij zijn heel benieuwd naar jou. Stuur een reactie samen met jouw CV naar:
Michael Stam (michael@jpghulsebosch.com) en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.