top of page
2019_JPGH_07_MACHINALE_088.jpg

Wie is JPG Hulsebosch?

JPG Hulsebosch ontwikkelt, produceert en installeert met veel passie, kennis en ervaring maatwerkmeubels en interieurprojecten van hoge kwaliteit binnen de retailbranche en de particuliere markt. Neem een kijkje op onze Instagrampagina (jpghulsebosch) om een goed beeld te krijgen van onze mooie projecten!

Wat ga je precies doen?

Als meubelmaker/interieurbouwer bij JPG Hulsebosch krijg je eigen projecten en werk je aan de meest mooie maatwerkmeubels. Je doet dit veelal zelfstandig en je bent verantwoordelijk voor het gehele meubel, van A tot Z. Om prettig je werk uit te kunnen voeren, krijg je bij ons je eigen werkbank met goed gereedschap. Onze machinale heeft onlangs een mooie upgrade gehad, met onder andere een nieuwe opdeelzaag en CNC-machine, waardoor jij gemakkelijker en op een moderne manier je werk uit kunt voeren. Wanneer het gaat om grotere meubels, zoals bijvoorbeeld promotiemeubels, inrichtingen voor winkels of grote pop ups waar je doorheen kunt lopen, dan werk je uiteraard in teamverband. Onze klantengroep bestaat voornamelijk uit mooie cosmeticamerken in het luxe segment. Het kan zomaar voorkomen dat jij jouw meubels tegenkomt in bijvoorbeeld grote winkelcentra, warenhuizen, parfumeries of achter de douane op Schiphol! Verder ga je ook mee op installatie. Hoe leuk is het om je eigen meubel op de locatie van onze klant te installeren en de laatste puntjes op de i te zetten? Omdat we voor mooie merken werken, staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een klein, hecht en jong team. We werken nu met zeven collega’s in de meubelbouw, in een ongedwongen sfeer. Er wordt hard gewerkt, maar werkplezier en teamspirit zijn net zo belangrijk bij ons. Bij JPG werken we in totaal met zo’n 50 collega’s, wat ervoor zorgt dat iedereen elkaar kent en de lijnen kort zijn. Verder draaien we bij JPG geen productie of maken we veel dezelfde meubels. Dit betekent voor jou dat je doorlopend aan unieke projecten werkt! ’s Ochtends beginnen we de dag gezamenlijk met een kop koffie, waarbij we tijdens een gezellig startpraatje de dag doorspreken. Verder kun je rekenen op:

  • Een contract voor de duur van een jaar, met de intentie om deze hierna om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

  • Een salaris tussen de € 2.269,23 en € 3.065,98 bruto per maand, op basis van 40 uur. Verder vallen wij onder de cao Meubelindustrie.

  • Een reiskostenvergoeding.

  • De mogelijkheid om in totaal bijna zes weken per jaar vakantie te hebben.

  • De keuze om je overuren in tijd-voor-tijd om te zetten of te laten uitbetalen.

  • Een vergoeding voor je sportabonnement van maximaal € 17,50 per maand en een fietsplan, omdat we beweging belangrijk vinden.

  • Een ontwikkelbudget, zodat je je kan blijven ontwikkelen binnen je werk.

  • De mogelijkheid om enigszins flexibel je werktijden in te richten. Je kunt bij ons starten tussen 07:00 en 07:30 uur.

  • Onbeperkte toegang tot een digitaal platform waarin je allerlei artikelen kunt lezen op het gebied van mentaal welzijn en 1 op 1 gesprekken kunt boeken met gecertificeerde psychologen. Mentale fitheid is voor ons net zo belangrijk als fysieke fitheid!

 

Verder kan de boog natuurlijk niet altijd gespannen staan, dus organiseren we diverse uitjes door het jaar heen. Zo hebben we een jaarlijks winteruitje, zomeruitje, kerstuitje en zorgen we tussentijds voor leuke attenties en andere activiteiten.

Wie ben jij?

We zoeken een collega die net als wij oog voor detail heeft en die blij wordt van kwalitatief hoogwaardig werk. Verder vinden we het prettig als je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding in de meubelbouw (HMC niveau 3 of 4 of vergelijkbaar) of over een mooie dosis ervaring verkregen in de praktijk. Als je er verder voor openstaat om soms ’s avonds over te werken (of soms ’s nachts in het geval van een gave installatie op locatie) en af en toe wat uurtjes in het weekend te maken, dan past deze job jou helemaal. Natuurlijk staan er goede vergoedingen tegenover het werken tijdens deze uren, eten we gezellig met elkaar als we overwerken en zorgen we voor een prettig hotel voor wanneer je af en toe verder weg ’s avonds op installatie gaat.

Herken jij jezelf?

Dan komen we heel graag in contact! We ontvangen graag een motivatie en CV. Deze kun je versturen naar Marlous Oostdam, HR Officer bij JPG Hulsebosch, via marlous.oostdam@jpghulsebosch.com. Natuurlijk mag je ook eerst contact opnemen in het geval van vragen! Bel of app hiervoor naar 06-51938059.

Meubelmaker/interieurbouwer

Fulltime, standplaats Noordwijkerhout

bottom of page