2019_JPGH_07_MACHINALE_088.jpg

Als Technical Merchandiser ben je verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van verschillende merkpresentaties in de winkels van onze klanten. Je bent veel in de buitendienst en BENELUX is je werkgebied, maar je bent ook zeer regelmatig de installaties aan het voorbereiden op onze hoofdlocatie in Noordwijkerhout.

De Technical Merchandiser die wij zoeken is een specialist in zijn vak, werkt zorgvuldig en nauwkeurig, stelt hoge eisen aan kwaliteit, weet wat het is om zelfstandig te werken, is enthousiast en heeft oog voor detail. Daarnaast houdt hij van een energieke aanpak, is flexibel, klantgericht,  en denkt oplossingsgericht.

 

Als Technical Merchandiser voldoe jij aan het volgende profiel:

  • Je hebt een afgeronde opleiding Niveau 3 of 4 in de meubelbouw of hetzelfde niveau verkregen door werkervaring in de praktijk;

  • Een ruime ervaring in de meubelbouw is een voorwaarde; ervaring in zowel binnen- als buitendienst een pré;

  • Rijbewijs B is een voorwaarde;

  • Je bent een stressbestendige en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel

 

Wat bieden wij

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en werken overeenkomstig de CAO Meubilering en Industriebedrijven. Je komt terecht in een groeiend bedrijf en een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is en werkt in een prettige en informele sfeer. Daarnaast werken wij in het mooiste kantoor van de hele bollenstreek.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan een reactie, voorzien van je CV naar:

Michael Stam (michael@jpghulsebosch.com).

Technical Merchandiser m/v