top of page
2019_JPGH_07_MACHINALE_088.jpg

Medewerker Digital Solutions

Wat ga je precies doen?

Bij JPG verzorgen wij maatwerkmeubels voor voornamelijk luxe retailmerken. Dat kan bijvoorbeeld gaan om grote pop up meubels, promotiestands of zelfs gedeeltelijke winkelinrichtingen. De meubels zijn te vinden in bijvoorbeeld (luxe) parfumeries, warenhuizen, grote winkelcentra en achter de douane op Schiphol. Omdat onze klanten steeds meer gebruik maken van digitale toepassingen in de meubels, zijn wij op zoek naar versterking!

In jouw functie als Medewerker Digital Solutions werk jij samen met je directe collega, onze meubelmakers en buitendienstcollega’s aan de mooiste en uiteenlopende projecten! Je bent verantwoordelijk voor het inbouwen en toevoegen van allerlei digitale en/of (elektro)technische toepassingen als bijvoorbeeld digital signage schermen waarop content te zien is van de klant of LED-verlichting.

Op onze locatie in Noordwijkerhout bereid je zo veel mogelijk voor. Naast dat je de toepassingen inbouwt, zorg je er uiteindelijk ook voor dat je – in een online systeem – de juiste promotiefilmpjes instelt op de mediaplayers en dat de internetverbinding goed werkt. De content blijf je via het systeem (op afstand) beheren voor de klant. Verder bestel je alle items die je nodig hebt en zorg je dat je voorraad op peil blijft, bijvoorbeeld voor wat betreft routers, kabels en de mediaplayers zelf. Voordat het meubel de deur uitgaat, zorg je er ook voor dat je administratie afgerond is. Je maakt namelijk beknopte installatietekeningen, waarop te zien is hoe en waar je welke toepassing hebt ingebouwd.

Binnen deze functie krijg je ook de kans om op de locaties van de klanten de laatste puntjes op de i te zetten en onderhoud te plegen aan bestaande meubels. Je vindt het daarom leuk om onderweg te zijn met een bedrijfsbus en te fungeren als visitekaartje van ons bedrijf. Soms ga je zelfstandig op pad en soms doe je dat gezellig in groepsverband met je collega’s. Omdat we ook werken buiten openingsuren van de winkels, kan het voorkomen dat je soms ’s avonds, ‘s nachts of in het weekend werkt. Natuurlijk staat daar een goede vergoeding tegenover en heb je de keuze om extra uren uit te laten betalen of in te wisselen voor vrije tijd!

Noordwijkerhout

40 uur

Dynamisch werken: bij JPG op locatie, onderweg en op locatie van de klant!

Cao Meubelindustrie

Gemiddelde leeftijd bij JPG: 35 jaar

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor de duur van een jaar, met de intentie om deze hierna om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

 • Een salaris tussen de € 2.269,23 en € 3.065,98 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van je kennis en ervaring.

 • Een telefoon van de zaak.

 • De mogelijkheid om  in totaal bijna zes weken per jaar vakantie te hebben.

 • Een vergoeding voor je sportabonnement van maximaal € 17,50 per maand en een fietsplan, omdat we beweging belangrijk vinden.

 • Onbeperkte toegang tot een digitaal platform waarin je allerlei artikelen kunt lezen op het gebied van mentaal welzijn en 1 op 1 gesprekken kunt boeken met gecertificeerde psychologen. Mentale fitheid is voor ons net zo belangrijk als fysieke fitheid!

 • Een persoonlijk ontwikkelbudget, zodat je je kan blijven ontwikkelen binnen je werk.

Wat vragen we van jou?

 • Mbo-werk-en denkniveau.

 • Rijbewijs B.

 • Basiskennis elektra, opgedaan in bijvoorbeeld een eerdere baan of door een hobby.


Omdat je ook extern werkt, vinden we het belangrijk dat je op een professionele manier onze klanten te woord kan staan en kan fungeren als visitekaartje van ons bedrijf. Verder ben je gewend om met een PC te werken.

Hoe gaat jouw werkweek eruit zien?

 • Op onze locatie in Noordwijkerhout diverse toepassingen inbouwen en online de content beheren (65%)

 • Werkinstructies voorbereiden voor onze buitendienstcollega’s (10%)

 • Op locatie van de klant de laatste hand aan nieuwe meubels leggen en reparaties uitvoeren aan bestaande meubels (20%)

 • Je administratie bijhouden voor wat betreft installatietekeningen (5%).

Wie is JPG Hulsebosch?

JPG Hulsebosch produceert en installeert met veel passie, kennis en ervaring meubelmaatwerk en interieurprojecten van hoge kwaliteit binnen de retailbranche en de residentiële markt. We werken bij JPG met 50 collega’s, wat ervoor zorgt dat iedereen elkaar kent. We gaan op een informele manier met elkaar om en daarom ondernemen we graag elke paar maanden iets gezelligs met elkaar.

We mogen bij JPG werken voor premiummerken en maken er iedere dag met elkaar een wedstrijd van om hoge kwaliteit neer te zetten. Neem eens een kijkje op onze Instagram- of LinkedInpagina (jpghulsebosch) om een goed beeld te krijgen van onze mooie projecten!

 

Herken jij jezelf?

Dan komen we heel graag in contact! We ontvangen graag een motivatie en CV. Deze kun je versturen naar Marlous Oostdam, HR Officer bij JPG Hulsebosch, via marlous.oostdam@jpghulsebosch.com. Natuurlijk mag je ook contact opnemen in het geval van vragen of kunnen we je motivatie en cv telefonisch even doornemen! Bel of app hiervoor naar 06-51938059.

bottom of page