top of page
2019_JPGH_07_MACHINALE_088.jpg

Medewerker Crediteurenadministratie

Wat ga je precies doen?

Ons financiële team bestaat momenteel uit drie collega’s: Renate, Wendy en Elise. Zij zijn onder andere verantwoordelijk voor de salarisadministratie, het versturen van verkoopfacturen, het verzorgen van diverse rapportages en het voeren van de grootboekadministratie. Zij kunnen wel wat extra versterking gebruiken! We zijn daarom op zoek naar een nieuwe collega die zich bezig gaat houden met diverse financieel administratieve werkzaamheden. De focus hierin zal liggen op het verzorgen van de crediteurenadministratie en daarmee ben jij verantwoordelijk voor het correct en tijdig inboeken van alle inkoopfacturen. Verder houd je je bezig met het beheren van de Finance-inbox, het verwerken van declaraties en het uitvoeren van diverse controlewerkzaamheden. In 2024 gaan we over op een nieuw boekhoudkundig systeem. Je zal ook ondersteuning bieden bij het inrichten en werkbaar maken van dit nieuwe programma.

Als jij blij wordt van cijfers, werken in een klein en hecht team en secuur aan de slag gaan, dan is deze functie echt iets voor jou!

Wat fijn is aan deze functie, is dat je – nadat je ingewerkt bent - je uren redelijk flexibel in kunt delen en dat je ook (gedeeltelijk) thuis kunt werken. Beschikbaarheid op de maandagen en de dinsdagen is overigens gewenst.

Noordwijkerhout

24-32 uur

Hybride werken: thuis en op kantoor

Cao Meubelindustrie

Gemiddelde leeftijd bij JPG: 35 jaar

Waar kun je op rekenen?

  • Als eerste contract een contract voor de duur van een jaar.

  • Een salaris tussen de € 2.370,74 en € 3. 065,98 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van of je over junior-, medior- of seniorervaring beschikt.

  • De mogelijkheid tot thuiswerken nadat je door ons ingewerkt bent (uiteraard inclusief thuiswerkvergoeding), met daarbij een laptop van de zaak.

  • De mogelijkheid om je eigen werktijden (grotendeels) zelf in te delen.

  • Een reiskostenvergoeding.

  • De mogelijkheid om op jaarbasis in totaal bijna zes weken vakantie te hebben.

  • Een vergoeding voor je sportabonnement van maximaal € 17,50 per maand en een fietsplan, omdat we beweging belangrijk vinden.

  • Onbeperkte toegang tot een digitaal platform waarin je allerlei artikelen kunt lezen op het gebied van mentaal welzijn en 1 op 1 gesprekken kunt boeken met gecertificeerde psychologen. Mentale fitheid is voor ons net zo belangrijk als fysieke fitheid!

Wat vragen we van jou?

  • Mbo-werk-en denkniveau.

  • Ervaring met (financiële) administratie en bij voorkeur ervaring met Blue10 en Exact.

 

Als jij een boekhoudkundige opleiding hebt gevolgd, zoals Basiskennis Boekhouden of Praktijkdiploma Boekhouden, dan is dat voor ons een pre.

Wie is JPG Hulsebosch?

JPG ontwikkelt, produceert en installeert met veel passie, kennis en ervaring meubelmaatwerk en interieurprojecten van hoge kwaliteit binnen de retailbranche en de residentiële markt. We werken bij JPG met 55 collega’s, wat ervoor zorgt dat iedereen elkaar kent. De lijnen bij ons zijn kort en we gaan op een informele manier met elkaar om. Daarom ondernemen we graag elke paar maanden iets gezelligs met elkaar.

We mogen bij JPG werken voor premiummerken en maken er iedere dag met elkaar een wedstrijd van om hoge kwaliteit neer te zetten. Kwaliteit is één van de kernwaarden bij JPG, samen met vertrouwen, flexibiliteit en duurzaamheid. Werken bij JPG betekent werken op basis van deze vier kernwaarden, maar je mag er ook op vertrouwen dat wij als werkgever onder andere onze keuzes, arbeidsvoorwaarden en omgangsnormen inrichten aan de hand hiervan!

Neem eens een kijkje op onze Instagram- of LinkedInpagina (jpghulsebosch) om een goed beeld te krijgen van onze mooie projecten!

 

Herken jij jezelf?
Dan komen we heel graag in contact! We ontvangen graag een motivatie en CV. Deze kun je versturen naar Marlous Oostdam, HR Officer bij JPG Hulsebosch, via marlous.oostdam@jpghulsebosch.com. Natuurlijk mag je ook (eerst) contact opnemen in het geval van vragen of kunnen we je motivatie en cv telefonisch even doornemen! Bel of app hiervoor naar 06-51938059.

bottom of page