top of page
2019_JPGH_07_MACHINALE_088.jpg

Medewerker Crediteurenadministratie

Wat ga je precies doen?

Ons financiële team bestaat momenteel uit drie collega’s: Renate, Wendy en Elise. Zij zijn onder andere verantwoordelijk voor de salarisadministratie, het versturen van verkoopfacturen, het verzorgen van diverse rapportages en het voeren van de grootboekadministratie. De komende tijd kunnen zij wel wat extra versterking gebruiken! We zijn daarom op zoek naar een nieuwe collega die zich bezig gaat houden met de crediteurenadministratie. Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor het correct en tijdig inboeken van alle inkoopfacturen. Je maakt hierbij gebruik van Blue10 en Exact. Als jij blij wordt van cijfers, werken in een klein en hecht team en secuur aan de slag gaan, dan is deze functie echt iets voor jou.

Wat fijn is aan deze functie, is dat je – nadat je ingewerkt bent - je uren flexibel in kunt delen. Misschien vind je het prettig om elke dag lekker op tijd te beginnen en voor de middag klaar te zijn of kies je bijvoorbeeld voor drie langere werkdagen, zodat je de andere dagen aan andere zaken kunt besteden!

Het gaat hier om een tijdelijke functie, voor de duur van in ieder geval zes maanden.

Noordwijkerhout

18-22 uur

Hybride werken: thuis en op kantoor

Cao Meubelindustrie

Gemiddelde leeftijd bij JPG: 35 jaar

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor de duur van een half jaar.

 • Een salaris tussen de € 2.370,74 en € 3. 065,98 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van of je over junior-, medior- of seniorervaring beschikt.

 • De mogelijkheid tot thuiswerken nadat je door ons ingewerkt bent (uiteraard inclusief thuiswerkvergoeding), met daarbij een laptop van de zaak.

 • De mogelijkheid om je eigen werktijden (grotendeels) zelf in te delen.

 • Een reiskostenvergoeding.

 • De mogelijkheid om op jaarbasis in totaal bijna zes weken vakantie te hebben.

 • Een vergoeding voor je sportabonnement van maximaal € 17,50 per maand en een fietsplan, omdat we beweging belangrijk vinden.

 • Onbeperkte toegang tot een digitaal platform waarin je allerlei artikelen kunt lezen op het gebied van mentaal welzijn en 1 op 1 gesprekken kunt boeken met gecertificeerde psychologen. Mentale fitheid is voor ons net zo belangrijk als fysieke fitheid!

Wat vragen we van jou?

 • Mbo-werk-en denkniveau.

 • Duidelijke affiniteit met PC-werk en bij voorkeur ervaring met Blue10 en Exact.
   

Als jij beschikt over ervaring met (financiële) administratie en/of grootboekrekeningen, dan is dat voor ons zeker een pre!

Wie is JPG Hulsebosch?
JPG Hulsebosch ontwikkelt, produceert en installeert met veel passie, kennis en ervaring maatwerkmeubels en interieurprojecten van hoge kwaliteit binnen de retailbranche en de particuliere markt. We werken bij JPG met 50 collega’s, wat ervoor zorgt dat iedereen elkaar kent en de lijnen kort zijn. We gaan op een informele manier met elkaar om en daarom ondernemen we graag elke paar maanden iets gezelligs met elkaar.

We mogen bij JPG werken voor mooie merken en maken er iedere dag met elkaar een wedstrijd van om hoge kwaliteit neer te zetten. Neem eens een kijkje op onze Instagrampagina (jpghulsebosch) om een goed beeld te krijgen van onze mooie projecten!

 

Herken jij jezelf?
Dan komen we heel graag in contact! We ontvangen graag een motivatie en CV. Deze kun je versturen naar Marlous Oostdam, HR Officer bij JPG Hulsebosch, via marlous.oostdam@jpghulsebosch.com. Natuurlijk mag je ook (eerst) contact opnemen in het geval van vragen of kunnen we je motivatie en cv telefonisch even doornemen! Bel of app hiervoor naar 06-51938059.

bottom of page