top of page
2019_JPGH_04_MAGAZIJN_049B.jpg

Wie is JPG Hulsebosch?
JPG Hulsebosch produceert en installeert met veel passie, kennis en ervaring maatwerk meubels en interieurprojecten van hoge kwaliteit binnen de
retailbranche en particuliere markt.


Wie ben jij?
De logistiek medewerker die wij zoeken is een specialist in zijn vak.
Jij bent de spil als het gaat om het voorbereiden van de werkzaamheden voor je collega’s in de uitvoering. Met een allround instelling zorg jij voor een goed werkend logistiek proces.
Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor alle magazijnactiviteiten die verricht worden binnen dit proces. Denk hierbij aan, in- en uitslag goederen, (cosmetica)meubels voorbereiden of promotiemateriaal verzendklaar maken. Je werkt nauwkeurig en stelt hoge eisen aan kwaliteit. Enthousiasme en een oog voor detail zijn kenmerken die bij jou passen. Daarnaast heb je een energieke aanpak en ben je goed in staat om oplossingsgericht te denken. Je draagt bij aan de goede werksfeer en weet steeds te blijven presteren, ook onder werkdruk.


Wat biedt JPG Hulsebosch jou?
JPG Hulsebosch biedt jou in de eerste plaats een uitdagende werkplek waar geen dag hetzelfde is. Tevens bieden wij goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Meubilering en Industriebedrijven. Doorgroeimogelijkheden zijn bespreekbaar bij ons. Je komt terecht in een jong, gedreven en enthousiast team, waar een prettige en informele sfeer heerst. Daarnaast werken we voor de mooiste opdrachtgevers denkbaar!


Enthousiast geworden?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Leuk! Wij zijn heel benieuwd naar jou. Stuur een reactie samen met jouw CV naar:
Daan van Bohemen (daan@jpghulsebosch.com) en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Logistiek medewerker m/v
bottom of page