Project Manager m/v

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het coördineren en begeleiden van de vele verschillende projecten, ben je verantwoordelijk voor de bestaande relatie met de klant en weet deze goed te onderhouden en waar mogelijk uit te bouwen.

De projecten hebben vaak een technische inslag. Denk daarbij aan de bouw van een shop-in shop. Als Project Manager adviseer jij de klant op gebruik van materialen en overleg jij met de architect over bepaalde constructies.

Daarbij past een hoogwaardige service die de klanten van JPG Hulsebosch gewend zijn.

De Project Manager heeft een zeer centrale positie binnen het bedrijf, waardoor je nauw samenwerkt met de verschillende afdelingen. Ook hierbij zijn communicatie en organisatie  de sleutelwoorden.

 

Als Project Manager voldoe jij aan het volgende profiel:

  • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau;

  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;

  • Je hebt een technische achtergrond

  • Je hebt uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden

  • Je bent organisatorisch sterk onderlegd

  • Je bent een stressbestendige en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel

  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift is een voorwaarde, kennis van de Franse taal is een pré;

 

Wat bieden wij

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en werken overeenkomstig de CAO Meubilering en Industriebedrijven. Je komt terecht in een groeiend bedrijf en een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is en werkt in een prettige en informele sfeer. Daarnaast werken wij in het mooiste kantoor van de hele bollenstreek.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan een reactie, voorzien van je CV naar:

Céline Raaijmaakers (celine@jpghulsebosch.com).