top of page

Voor ons gedreven team zijn wij op zoek naar een Junior Project Manager die snel kan schakelen! Vind jij het leuk om voor mooie merken te werken en een bijdrage te leveren aan onze ‘power of experience’? Ben je daarnaast ook een organisatiewonder? Dan hebben wij elkaar gevonden! 

           Junior Project Manager 
                                             Noordwijkerhout, Fulltime

Wie is JPG Hulsebosch?
JPG Hulsebosch ontwikkelt, produceert en installeert met veel passie, kennis en ervaring maatwerkmeubels en interieurprojecten van hoge kwaliteit binnen de retailbranche en de particuliere markt. Neem een kijkje op onze Instagrampagina (jpghulsebosch) om een goed beeld te krijgen van onze mooie projecten!

Wat ga je precies doen?
Binnen ons informele team heb jij een eigen klantenportefeuille en zorg je ervoor dat verschillende kortlopende projecten feilloos worden uitgevoerd. Voorbeelden van dit soort projecten zijn het vervangen van promotiemeubels in landelijke parfumeries (zowel in de winkels als in de etalages) en ervoor zorgen dat alle promotie-afbeeldingen up to date zijn. Kwaliteit is een belangrijke pijler binnen ons bedrijf. Als Junior Project Manager (Client Support, zoals we de functie intern noemen) ben jij de verbindende schakel tussen onze operationele afdelingen en de mooie merken waar wij voor werken.

Wie ben jij?
We zoeken een collega die 40 uur per week beschikbaar is, waarbij 32 uur bespreekbaar is. Het is belangrijk dat je snel en soepel kunt communiceren, ook in het Engels. Verder:

  • Zie jij commerciële kansen.

  • Houd je een piekfijne projectadministratie bij.

  • Beschik je over ruime klantgerichte ervaring binnen de retailbranche.

Wanneer je kennis hebt van interieur, displaymaterialisatie en constructie is dat voor ons een pré.

Wat bieden wij jou?
De functie is veelzijdig en verantwoordelijk: binnen deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten en regel je van A tot Z. Ons bedrijf wordt gekenmerkt door een mooie afwisseling in hard werken en gezelligheid. Wij bieden goede voorwaarden volgens de cao Meubelindustrie en daarbij mooie extra’s:

  • Een salaris tussen de € 3.000 en € 4.000 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van hoeveel ervaring je met je meebrengt.

  • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

  • Een laptop en telefoon van de zaak.

  • De mogelijkheid tot thuiswerken.

  • Een sportschoolvergoeding en een fietsplan.

  • Een ontwikkelbudget.

Verder kan de boog natuurlijk niet altijd gespannen staan, dus organiseren we diverse uitjes door het jaar heen.

Herken jij jezelf?
Dan komen we heel graag in contact! We ontvangen graag een motivatie en CV. Deze kun je versturen naar Marlous Oostdam, HR Officer bij JPG Hulsebosch, via marlous.oostdam@jpghulsebosch.com. Natuurlijk mag je ook eerst contact opnemen in het geval van vragen! Bel of app hiervoor naar 06-51938059.

bottom of page