Client Support Medewerker m/v

Als Client Support Medewerker ben je verantwoordelijk voor het coördineren en begeleiden van de vele verschillende opdrachten die via het commerciële team de organisatie ingaan. Hierbij is communicatie, zowel intern als extern, het sleutelwoord! Qua opdrachten kun je onder andere denken aan projecten met een technische inslag, service merchandising, winkel installaties en promotie rondes waarbij je alles van A t/m Z regelt. Daarbij past een hoogwaardige service die de klanten van JPG Hulsebosch gewend zijn.

Het team “Client Support” heeft een zeer centrale positie binnen het bedrijf, waardoor je nauw samenwerkt met de verschillende afdelingen.

 

Als Client Support Medewerker voldoe jij aan het volgende profiel:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;

  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;

  • Je bent communicatief vaardig en organisatorisch sterk onderlegd;

  • Je weet de juiste prioriteiten te stellen;

  • Je bent een stressbestendige en uitgebalanceerde persoon, die ook onder druk effectief blijft presteren;

  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift is een voorwaarde, kennis van de Franse taal is een pré;

  • Je bent servicegericht en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Wat bieden wij

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en werken overeenkomstig de CAO Meubilering en Industriebedrijven. Je komt terecht in een groeiend bedrijf en een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is en werkt in een prettige en informele sfeer. Daarnaast werken wij in het mooiste kantoor van de hele bollenstreek.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan een reactie, voorzien van je CV naar:

 

Céline Raaijmaakers (celine@jpghulsebosch.com).