top of page
2019_JPGH_07_MACHINALE_088.jpg

Het afleveren van kwalitatief hoogwaardig werk en werken aan unieke projecten in een hecht team. Dat is de uitdaging jij bij ons aan kan gaan als Allround Spuiter! Kunnen wij dit aan jouw expertise overlaten?

 

Wat ga je doen?

Als Allround Spuiter ga je aan de slag met kwalitatief hoogwaardig werk. Je werkt voor mooie merken en daarbij ook voor particuliere klanten. Denk voornamelijk aan mooie meubels voor luxe (cosmetica)merken die bijvoorbeeld in parfumeries, winkelcentra en warenhuizen worden geplaatst, keukens of gehele woninginrichtingen! Ook kan het wel eens voorkomen dat je gaat werken aan andere objecten als boten, vrachtwagens, of misschien wel eens Porsche of een bijzondere gitaar!

 

De voorbereiding van het spuitwerk valt ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je schuurt, plamuurt, werkt en plakt af. Ben je hiermee klaar? Dan gaat het vervolgens naar de spuitafdeling. Jouw leidinggevende verdeelt de verschillende opdrachten aan jou en je collega’s tijdens het koffiemoment in de ochtend. Vervolgens ga je zelfstandig aan de slag met het project. Heb je vragen? Dan kun je altijd terecht bij je leidinggevende.

 

Het team

Jij komt terecht in een hecht en gezellig team van vijf personen, wat maakt dat het voelt als een familie. Jullie houden ervan om kwaliteit neer te zetten en van elk project iets moois te maken. Daarnaast gaat iedereen informeel met elkaar om en heerst er door de korte lijnen een positieve en fijne werksfeer.

 

Wat wij jou bieden?

Je krijgt de mogelijkheid om veel te leren over de verschillende laksystemen en ondergronden. Hierin leiden wij jou intern en extern op tijdens het werk, want er is voldoende tijd en ruimte om te leren bij ons. Daarnaast krijg je met verschillende objecten te maken wat zorgt voor veel afwisseling in je werk. Dat is ook wat jouw baan leuk en uitdagend maakt.

 

Wat kun je verder van ons verwachten:

  • Een salaris tussen de € 2.500,- en € 3.500, - bruto, op basis van kennis en werkervaring;

  • Een functie voor 38 uur per week, waarbij 32 uur bespreekbaar is;

  • Pensioen cao-metaal en techniek;

  • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;

  • 25 vakantiedagen;

  • Diverse trainingen die je kunt volgen, zowel binnen als buiten ons bedrijf;

  • Leuke vrijdagmiddagborrels en zo nu en dan een etentje met het team.

 

Wat we van je vragen?

Je bent zorgvuldig en nauwkeurig. Je wordt enthousiast van een informele werkomgeving waar je continu wordt uitgedaagd om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast is het beheersen van de Nederlandse taal belangrijk, zodat wij goed kunnen communiceren met elkaar en met de klant.

 

Solliciteren of meer informatie?
Ben je enthousiast geworden over de functie van Allround Spuiter? Stuur dan je sollicitatie naar info@zonderwijk.nl t.a.v. Ron. Natuurlijk mag je ook eerst contact opnemen als je nog vragen hebt of wanneer je liever telefonisch solliciteert! Bel hiervoor naar Ron via het nummer 0252-371450.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Allround Spuiter

Standplaats Noordwijkerhout

bottom of page